Hölgyeim és Uraim!

Tengelic, Gyergyóalfalu, Borzont – és Annapanzió  ismerősök – Kedves Látogatóm e honlapon!

E képpel, s a középen lévő felirattal köszöntök Mindenkit tisztelettel….aki Székelyföld iránt tisztelettel, hazafias érzelemmel gondol!

Engem, és a csoportunk tagjai annyi élmény ért, hogy arról most képtelen vagyok meghatottság és elfogultság nélkül írni…!

P1250462

Különösebb összekötő szöveg nélkül – mert kedves útitársam Bátainé Réti Márta, képviselő asszony  – a Tengelici Hírnök írója, szerkesztője bőséges kommenttel fogja a riportot közölni. Magam csak a készített fotóimból adok közre egy csokorra valót. Kérem Mindenki fogadja szeretettel…!

( a közel 700 kép nézegetése időt kíván – de csodálatos helyeket mutat be azoknak, akik nem, vagy már nem juthatnak el oda!) Külön ajánlom Pál Attila barátomnak aki Gyergyóalfalu szülöttje és településünk régi lakója.

“Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam, és az értelem szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatosan rendjén való és egyszerű! Történhetett velem más, jobb, nagyszerűbb? Nem történhetett. Megéltem a legtöbbet és a legnagyszerűbbet, az emberi sorsot. Más és jobb nem is történhetett velem. “

(Márai Sándor – Füves Könyv: Önmagamról)

2013.07.16 – 2013.07.21 Székelyföld a Tengelici csoport látogatása.

Külön köszönet:

Tengelic Önkormányzatának, Polgármesterének – Gáncs István úrnak – valamennyi támogatónknak, név nélkül – de egy valakit kiemelve a vendéglátónkat: (www.annapanzio.eu – email: office@annapanzio.eu) – nem sorolván azt, hogy ez az út milyen szervezéssel jöhetett létre!

Székelyföld

Tisztelettel: Boda László – fotós

Elérhetőség: http://www.alfalu.eu/ és https://www.facebook.com/gyergyoalfaluro

Reklámok