S itt egy apró, de NAGY megoldás! “Arra a kérdésre, hogy meg lehet-e ilyen világgazdasági helyzetben mozdítani egy gazdaságot, Dr. Csath Magdolna igennel felelt, és az eszközök között említette a bürokrácia csökkentését.” (nincs passziánsz, (( a windows alatt –futtatás parancs – “sol.exe” )) – (feljettebbeknek: az Admirális – igaz logikát már kér kombinatórikát  – futtatási parancs: “freecell.exe” –  facebook a neten a hivatalokban, , korlátozott internet hozzáférés, pl. csak a hivatali államigazgatási honlapokhoz hozzáférés, a többi letiltva.(rendszergazda megvehető-korrupció lehetősége adva)  -negyede is elég lesz a hivatalnokoknak, aztán ha működik az ország és beindult a gazdaság  akkor akár nyolcada is elég lesz!) Lásd: a működő országok!

Kedves Látogatók!

A Libresse Palotákat” jelentősen csökkenteni kellene – mert a kishazánk belefullad a “hozzáéshozzánemértő” – hivatalnokok károkozásába és tehetetlenségébe….eltartásába. Lásd: 6(!) plasztik igazolványom van, most jön az új APEH kártya, de nem a személyibe integrálva, NEM! – Beteg ország, tele hivatallal, de az ipar szinte nulla, a mezőgazdaság elmaradott, korszerűtlen – alacsony tudás szintet igényel, haszon hozása alacsony, időjárásnak viszontagságainak kitett!

Ha egyszer az adófizetők tartanák el a helyi adminisztrációt – akkor meddig működnénk?

Valami valahol, nincs jól “összerakva”! Lejárt a posztkommunista tanácsi rendszerek ideje! Lehetetlen, hogy itt és bárhol ennyi ember dolgozzon az államigazgatásban, mely 6x –a a költségben a gazdag Németországban…..Most a  Világbank beadja a kulcsot – az ULTIMÁTUMOT – ahhoz, hogy ez nem működhet így tovább! Vagy hivatalok, vagy hatékonyság – vagy  Game Over – és nincs hitel és összeomlunk – aztán akkor semmi sem lesz, nem csak bürokrata rendszer!

Hát szép hetet, jó munkát – több innovációt, fejlődést!

Reklámok