Hölgyeim és Uraim!  – Kedves Látogató!

Tegnapi nap Tengelic-Szőlőhegyen egy jól szervezett, kellemes Falunap volt. Engedjék meg, hogy csak fotóriporterként, krónikásként ne értékeljem, főleg ne én tudósítsak  – ahol jól éreztem magam. A képeket fogadja Mindenki szeretettel. E képeket szabadon felhasználhatják, csak ha publikálják kérem a forrást megjelölni.

Köszönöm megtisztelő érdeklődésüket!

További sikereket a szervezőknek! (Tudósítás lehetőségét itt a honlapom megadom a rendezőknek, szívesen felteszem a kommentjüket!)

Máris felteszem:

“Szia Laci! A Tengelic-Szőlőhegyi falunapról!

A falunapot a Tengelic Szőlőhegyért Egyesület szervezte.Igen áldozatos munkával! Bele adtuk mindenünket, úgymond,, az utolsó garasunkat is.. hogy a szegény ember gyereke egy kicsit szórakozhasson.Szó szerint értendő,, mert az itteni embereknek nem telik el mennni, és százakért légvárba csúzdázni vinni a gyerekét.! Az ATOM -tól kunyeráltunk egy kis pénzt,és az Önkormányzattól kicsikartuk a rodeóbikát. Az esti műsor is nagyon jól sikerült,, azt a Tengeliciek is tudják..mert sokan itt voltak!!Sokan maradtak a bálon is.Igaz kicsit kötekedő, emberek is voltak Tengelicről.Mi itt Szőlőhegyen nem szoktunk hozzá!!Én magam részéről félek az ilyen dolgokról, úgy hogy többet én Tengelicre Nem viszek plakátot!
Köszönöm a lehetőséget: A z Egyesület vezetője: Jakab Istvánné.”

Reklámok