Hölgyeim és Uraim!

Tisztelt Tengeliciek, kedves Barátaim! Külön tisztelettel annak – aki engem nem tisztel!

Eljutottunk valahová, valahonnan. Ha én észrevételt, kommentet teszek a honlapomon az az én saját véleményem! Senkit sem kértem, hogy egyet értsen velem!

Így az sem sem érdekel, ha – valaki – az alap műveltségi kommentálási etikát sem vállalja. Hisz Önnek tudnia kell, hogy sohasem tudom meg ki nézett meg itt, csak azt tudom – hogy adott napon 112 vagy, 654 látogatóm volt..

Ön mosolyogjon…ezen, de tényleg nem tudom ki nézett meg!

Mostani kormány, a Megyei Önkormányzat, Tengelici Önkormányzat jelenlegi állásfoglalása – messze sem biztos, hogy találkozik a személyem véleményemmel.

Fenntartom a szellemi szabad vélemény nyilvánításomat – nem a klasszikus liberálist – hanem az igazi polgári, szabad gondolkodás alkotás szépségét!

Én szabadon dolgozom, szabadon osztom be az időmet, – s ami a legnagyobb…: nem érdekel más véleménye! – (de elfogadom és gondolkodom)

Önök előtt most igen nagy feladat van:

Van egy nagyon jó Polgármesterük és egy Alpolgármesterük!

– A feladat adva: Segítsék és segítsék akkor is, ha nem olyan sikeres ez az év! (lesz rosszabb is jövőre, de ki jött a pincér és kéri az elmúlt 65 év számláját!)

Hölgyeim és Uraim!

Tisztelt Tengeliciek, kedves Barátaim!

Az őszinte bírálataim nem fognak elmaradni….(pl.: 6535-ös((?)) “gyorsforgalmi” út SZEDRES-TENGELIC között….- hol van a LÉ (LOVÉ) elvtársak, hol az út, mert tudom, hogy évente kétszer fel van fújva spray-al (el) – hol van a pénz?) Évente közbeszerzés, közbecsapás? – csak NE HAZUDJUNK ELVTÁRSAK! – aztán jövőre is, közben előbb lesz a Balaton nyáron műjégpálya, mint a tengelici bekötő, ganéjhordó,autóbusz közlekedésre nem alkalmas út – műjégpálya, vagy akár egy M6135 sztráda…ganéjlefolyó……

Kellemes Gondolkodást, túllépést az “1+1=még  egy” logikán…..Vidámság!

Kellemes hétvégét kíván: Boda László

Reklámok