Hölgyeim és Uraim!

E csodálatos fiatalokból álló együttes adott teltházas nagysikerű koncertet a tengelici Faluházban, hétfőn este mindenki nagy örömére. Ezen alkalmon is készítettem fotókat.

KÖSZÖNJÜK A FELEJTHETETLEN KONCERTET!

Azok akik többet szeretnének megtudni e nagyszerű, lelkes csapatról itt találhatóak: – http://www.continentalsingers.hu/

Rövid bemutatásuk:

Egy Magyarországon koncertet adó amerikai Continental csoport vezetője,JULIA WINTERBERG elhívást érzett, hogy az országban maradjon és megalapítsa a Magyar Continental Singers-t. A kezdeti nehézségek nem vették el Julia erejét.és lelkesedését. 5 évig vezette az akkor még Jubilate nevű együttest, majd 1990-ben adta át a vezetést Tornay Andrásnak. Ekkor kaphatta meg az együttes a Magyar Continental Singers nevet.

E világméretű szolgálat elsődleges célja, hogy földrészeket, országokat, városokat és falvakat bejárva felemelje és bemutassa Jézus Krisztus királyságát, és hirdesse evangéliumát az erőteljes, energikus zenén keresztül. Ezáltal bátorítást kaphatnak a hívők is, hogy még mélyebben odaszánják életüket Krisztusnak, és hogy elszántan belépjenek az evangélium terjedésének szolgálatába.

      A szervezet másik töretlen célja: képezni, fejleszteni a munkában résztvevő fiatalokat. A zenei, előadói, színpad-és mozgástechnikai képzés mellett a lelki növekedésre is jelentős hangsúlyt fektetünk. Szeretnénk segíteni, gyarapítani minden ránk bízott fiatalok életét.

A YOUNG CONTINENTALS és az ENCORE CONTINENTALS 1992-ben vetett gyökeret az USA-ban. Kétségtelen, hogy a YC egyedi, modern része a szervezetnek, mely alkalmazkodik a fiatalok, a gyerekek világához. 1996-ban első alkalommal indult el Magyarországon a "CONTINI" együttes, amely a Young Continentals magyar megfelelője. Vezetőjük 1998-ig: LUKÁCS ÉVA.

Az ezt követő években Lukács Éva vezette a felnőtt csoportokat. Az ország számos településére eljuttatták az evangéliumot. 2010 augusztusáig 50 turnéjukon több, mint 800 koncertet adtak a Continental csoportok, melyeket 300.000 ember látogatott meg. A Continental tagok száma közel 500 főre nőtt.

Reklámok