Hölgyeim és Uraim!

Szeretettel és tisztelettel adózom Cseh Péter Bátyámnak, kedves volt Barátomnak! – hogy tisztelettel adjam közzé az emlékére – a – 9. emlékversenyén készült képeket. Miért ilyen sok kép van? – a résztvevők miatt – mindannyian elérhessék és tetszés szerint letölthessék!

Kellemes böngészést! Külön örömmel tölt el, Hollandiai, EDE városából is volt látogatónk. Ők úgy kerültek ide, hogy Tamásiban, ahol nyaralnak – ajánlották nekik e szombat délutáni napot! (az csak hab a tortán, hogy személyes ismerősök vagyunk)  Mi miért nem tudjuk a http://www.tengelic.hu honlapon tudatni a világgal, hogy van egy rendezvényünk legalább németül, angolul, vagy egy körlevél a környékbeli szállodáknak? (többen beszélnek e nyelveken….lettek, volna még hollandok, ha tudnak róla….KICSIT TÖBB ODAFIGYELÉS és viszik a nevünket a környezetükbe, barátaiknak, ismerőseiknek………..

Kedves Látogatom -belföldről és külföldről egyaránt!

Ismételni tudom önmagam, – hogy ezek a képek sokkal gyengébb minőségűek mint a RAW formátumban a PC-n rögzitettek. Ez azért is van, mert a Microsoft csak veszteséges tömörítéssel engedi feltölteni a képeket a tárolójába. Így az itt látott az nem az igazi képminőség. Köszönöm a megértést!

Reklámok