Mélyen Tisztelt Dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr,

Dr. Kövér László az országgyűlés elnöke

Tisztelt Országgyűlés, parlamenti pártok, választói képviselet!

Hölgyeim és Uraim!

Nevem, Boda László (1953.12.09) aki „tollat” fogott, mint öregségi nyugdíjas, de korengedménnyel, ment el nyugdíjba az atomerőműtől mint sugárveszélyes helyen dolgozó munkatárs (31 évig). Az a munkatárs aki 31 paksi munkaviszonyban eltöltött éveiben dolgozott még 2-3 évet azzal, hogy éjjel nappal túlórázott, hogy teljes legyen az élet ez NEM SZÁMÍTOTT BELE A NYÚGDÍJBA-CSAK A JÁRULÉKOT VONTÁK” – Nem számított bele a nyugdíjamba az sem, hogy a magyar honvédségnél, mint repülő irányító – nem napi 8 órában dolgoztam, ha nem úgy kellet akkoriban…(védve a „HAZÁT”) – Majd következett az amit soha nem gondoltam volna! Hány óra kell ahhoz, hogy nyugodt nyugdíjas legyek? Napi 8 órával, 13500 nap, 108 ezer óra….ez nekem meg van Uram!

38 évet dolgoztam HÁROM MŰSZAKBAN! – amit soha nem ismert el senki!

Sem egészségkárosító hatását, sem egyebet!

Miniszter Elnök úr!

Kérem, sőt követelem, hogy 62 éves koromig dolgozhassak, adózhassak. Hasonlóan a volt Munkásőrparancsnokok, Pártvezérek, és egyéb kiszolgáló “korengedményes” nyugdíjastársaim. ….pont.hu

 

 

Örömmel megyek vissza dolgozni még egy-4-6 évet! Egy apró kérésem lenne: az éves munkában töltött óraszámom azonos legyen a pedagógusokéval és lehetőség szerint odahaza is végezhessem, éjszaka ne keljen dolgozni,  sőt legyen nyári, téli, őszi, tavaszi szabadságom is! Ne keljen olyan felelősséget vállalni mint a volt munkahelyemen! A nyugdíjam meg azonos legyen a munkásőrökével és a párt volt vezetőivel….

Reklámok