Hölgyeim és Uraim!

Szép napot! Sok sikert!

Sokszor küzdöttem Tengelicért, hogy haladjon előre! Most is küzdök, de fogy az erőm! (oktatás már nem érdekel….)

Sok volt a küzdelemből!

Hölgyeim és Uraim!, Kedves Tengeliciek!

Jött egy ötlet a fejemből, hogy tegyünk valamit a „rendőrtelenségért”, tegyünk valamit a közbiztonságért. Tettem, Szinger Árpi ny.rendőr őrnagy barátommal léptünk egyet a Polgárőrség megalakításáért. Tettünk, léptünk és megalakult! Sokat dolgoztunk és szolgáltunk, szolgálunk és segítünk. Nem kértünk soha semmit csak segítséget a lakósoktól, ha baj van kérje a segítségünket, rendőrséget (112, 107)!

Ma mint mint a Tengelici Polgárőrség alapító tagja, elnökhelyettese, saját harmadik szomszédjában betörtek, ezért némely szomszédja – A POLGÁRŐRSÉGET TETTE FELELŐSSÉ – mert sehol sem vagyunk! ( ahová betörtek, megjegyzem előtte épp járőrözött a BM rendőr kocsija, vasárnap délelőtt 11 után….)

Tekintettel, hogy Tengelic emberei, egy volt képviselőn, egy polgárőrön követelik a „VÉGSŐ” megoldást –ezt nem fogadom el! (keressük talán régebben a „gyökereket” “elvtársak”…)

Kedves MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK! Tengeliciek!

Önök megkapták a lehetőséget, hogy független kormányuk legyen, szabad Önkormányzatuk! (2/3 az egy dolog) – de nem engem mint volt képviselőt okoljanak!

ÖNÖK egymást közt, mint TENGELICI ÁLLAMPOGÁROK oldják meg a saját házuk védelmét, a saját ingatlanjaikat és a

TENGELICI POLGÁRŐR EGYESÜLET SEM FOG AZ EMBERI BUTASÁG ELLEN MENNI! – de nagyon sokat segíthet!-, hogy BIZTONSÁGI zár, odahaza nem tartunk értéket, hanem azt széfben…(pár ezer forintért  bármely bank vállalja, de) az EMBERI BUTASÁG ELLEN A POLGÁRŐRSÉGNEK, a RENDŐRSÉGNEK, de még a TÖRVÉNYEKNEK SINCS ESÉLYE!

TEKINTETTEL, hogy a személyemet ért sérelem miatt, a társadalmi munkám semmibevétele, az önzetlenségem ennyit ér a településnek, az embereknek ezért szocialistákkal ellenben belátom le KELL MONDANOM az elkövetett hibáért, miért nem védtem meg a falut a betörések miatt….

EMIATT ezen utólsó társadalmi közmegbizatásomról is LEMONDOK!

Köszönje TENGELIC lakóssága a meglévő “magas művetségű, kulturált, művelt” – EURÓPAI FALU-lakóinak….

Kérem TENGELIC lakóssága fogadja el lemondásomat! MINDEN JÓT! SOK SIKERT-és jó iskolázottságot!

Tisztelettel:

Boda László államPOLGÁR

Reklámok