Hölgyeim és Uraim!

Egy menetközben történt átszervezés miatt tegnap a kisunokámat látogattam meg, aki 10 napos Budapesten, saját gépkocsimmal. Egy nem várt programfordulat miatt úgy hozta a sors, hogy a kocsit lányom hozza haza, így vállaltam azt a csodát, hogy Magyarországon vonatra ültem 30 valahány év után! Ilyen meseszép vonattal jöttem haza Tengelicre, 1 óra 34 perc alatt:

Maga a vonat belül is szép-tiszta, elegáns (kanadai-svájci-német-magyar)! Nagyon tiszta volt, a WC a repülőgépeken megszokott vákumos,partfümös szagtalanító befecskendezéssel,  elektronikus vezérléssel. Sajnos 3 utas volt, abból egy még tovább utazott..így a téli éjszakában, begyalogolni a “belvárosba” – BP. Déli PU.-Tengelic 1.34 perc, a TENGELIC PÁLYAUDVAR-TENGELIC CITY 38 perc…(mégis csak kellett volna az a kelet-nyugati METRÓ (no nem  600  milliárdos….liberál demkomszki féle) Mondjuk: Tengelic Pályaudvar-Vágóhíd közt….(fejlődés jele ként elhinteni, hogy lesz a Rollicate-Szinger féle Észak-Déli Metró)
Szép hétvégét, kellemes tömegközlekedést!
(csak megjegyzem, hogy TENGELICRŐL-Budapestre oda vissza eljutni (főleg egy nap) Volán busszal, az felér egy NAGY KALAND-al….
Reklámok