Tekintettel arra, hogy több általam igaznak tűnő állítás, szükség esetén már nehezen bizonyítható vagy, nincs rá vállalkozó támogatóm ezért a cikkeket visszavonom. A problémát évek óta próbáltam nyomon követni, megérteni. Sajnos csak részben sikerült. Minden esetre a most elkövetkező egy-két év nagyon mérvadó lehet. Azok akik támogató nyilatkozatot küldtek, hozzászóltak, már nem biztos, hogy esetleges jogi lépések esetén is kiállnának. Sajnos ez magyar hagyomány, szokás. Természetesen nem tartok semmitől. Mind emellett tartom azt a véleményemet, hogy az elmúlt évtizedben a liberális oktatás-politika mérhetetlen pusztítást okozott és károkat tett a fejekben. Ebből kimászni szinte csodával lehet határos!

Konzervatívabb pl. egyházi iskolákban nem tett akkora kárt mint az állami fenntartású intézményekben. Sok sikert a kilábaláshoz. De jó példa a magyar oktatás színvonaltalanságára a nyelvtudása az érettségit tett diákoknál és a kész diplomásoknál….

Az már csak hab a tortán, hogy egy komoly cég bejön az országba akkor már hozza a saját iskoláját is mert nincs megfelelő kulturáltságú és tudású szakember itthon!

Béka seggénél is lejjebb kerültünk Európában…

Reklámok